TVminnen


Kända fiktiva tecknade mammor

Eftersom det som sagt var är mors dag idag så tänkte jag uppmärksamma några kända, tecknade, fiktiva mammor här i bloggen.


Mamma Mu - Självklart måste man ju ta med Mamma Mu i ett sånt här inlägg. Det mystiska med Mamma Mu är dock att man inte riktigt vet vem hon är mamma till?! Skitsamma så är hon ju i alla fall mamma och hon har mors dag idag.
Grattis Mamma Mu!


Muminmamman - Den här mamman har bara ett barn men en man som inte kan göra en minsta liten hushållssyssla själv. Muminmamman servar alla som går in och ut ur Muminhuset. Hon förtjänar verkligen en egen dag. Tur då att det idag är mors dag.
Grattis Muminmamman!


Barbamamma - Alltså fatta, denna mamma har sju ungar att se efter. Hur hinner hon med sig? Hur får hon vardagen att gå ihop? Hoppas att alla hennes barbabarn bjuder på en underbar mors dag.
Grattis Barbamamma!

Kommer ni på någon fler känd fiktiv tecknad mamma så säg gärna till.

2012-05-27 @ 18:00:00 Roligheter Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

mamma Mu är så mysig. Kommer faktiskt inte på någon mer nu

2012-05-27 @ 20:34:57
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0