TVminnen


Jag har slutat blogga!

Eller nja, i alla fall på blogg.se. Hahaha!
Någon eller några kanske har märkt att jag har varit lite off i vissa perioder och det är för att jag har försökt få till en egen webbdomän. Vet ni vad? Jag har äntligen lyckas med det.
Nu heter inte längre min blogg http://tvminnen.blogg.se, utan nu heter den http://tvminnen.se. Fast WWW i början går också bra.
Måste bara säga att shitt vilken bloggabstinens jag haft under de senaste dagarna. Det är inte klokt vad man kan bli beroende ut av vissa saker.
På måndag återställs allt och blir som vanligt igen. Jag menar, då bloggar jag som vanligt igen.
Om ni i framtiden vill maila mig så mailar ni då på den nya e-postadressen: tvminnen@gmail.com.
Ja, det var väl allt jag hade att säga så länge.
Trevlig helg!

2012-05-18 @ 06:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

skönt att du är tillbaka. jag har vart riktigt orolig. har haft mkt och tänkt varje dag att jag måste kontakta dig och se att det inte hänt nåt. kram

2012-05-18 @ 07:11:44
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad kul tösen! Grattis till nya sidan! :-)

2012-05-18 @ 21:29:39
Postat av: Jasmine

Roligt att du lyckades fixa en egen domän, grattis. Hur gjorde du?Svar: Tack för din kommentar. Jag är nöjd med mina inköp. Nu återstår att köpa en svart bolero som jag kan ha till min studentklänning... Det är nog inte det lättaste.Kram

2012-05-21 @ 01:52:33
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0