TVminnen


Ingvar Hirdwall


Då var det dags att ta upp ännu en ut av Sveriges största offentliga personer inom TV-världen. Idag handlar det om skådespelaren; Ingvar Hirdwall.


Vissa förknippar honom kanske som Grannen i Beck, som den mycket speciella gubben Pettson, som Kejsarn av Portugallien eller någon annan stor roll han har gjort.
Jag beundrar verkligen den typen av skådespelare som kan spela allt från himmel till helvete. Ingvar Hirdwall är en sådan skådespelare. Ja, han kanske till och med är Sveriges bästa skådespelare på att spela olika slags personligheter. Vad finns det egentligen för likheteter mellan Pettson och Becks granne till exempel?! Inga alls. Det är det här jag menar som Ingvar Hirdwall är så otroligt bra på. Han kan verkligen spela alla slags roller och det beundrar jag honom starkt för.
77 år är den ständigt aktuella skådespelaren.


Han har även en förfluten karriär som elektriker. Det är lite intressant med skådisar som även har andra karriärer bakom sig. Det säger oftast en del om deras personligheter som man kanske inte alltid trott om dem.

2012-05-23 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Han är ju så cool som grannen i Beck

2012-05-23 @ 20:32:07
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anton

Jag tycker att du träffar mitt i prick med din beskrivning. Jag har sett honom gestalta vitt skilda rolltyper genom åren och fascinerats av hans mångsidighet .Han har blivit kallad skådespelarnas skådespelare, det vill säga den som kollegerna själva uppskattar allra mest.

2012-05-24 @ 02:46:56
Postat av: SVAR TILL ANTON:

Skådespelare med stor mångsidighet är dom allra bästa skådisarna tycker jag. :)

Tack för din kommentar Anton!

2012-05-25 @ 20:24:35
URL: http://tvminnen.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0