TVminnen


Euphoria-feber


Det råder verkligen Euphoria-feber i hela Europa just nu. Ja, förutom i Italien då kanske som inte gav Loreens bidrag ett enda poäng. What??!! Alltså vad man blev chockad där. Vad hade de emot vårat bidrag egentligen?
I alla fall har jag också fått denna Euphoria-feber som råder överallt nu.
Euphoria-feber har man när man är så sjukt glad hela tiden över att Sverige vann Eurovison Song Contest med Loreen och Euphoria.
Jag går och tänker på det typ hela tiden att det är så himla coolt att Sverige ska ha ESC nästa år. Vart kommer det att vara? Vilka kommer vara programledarna? Ska det visas upp något typiskt svenskt? Köttbullar, IKEA, Abba, Pippi Långstrump, Ingmar Bergman, Kyla, Anti-socialitet, Jantelagen, Greta Garbo eller kanske något annat? Spännande är det i alla fall och jag vet inte hur länge min Euphoria-feber kommer hålla i sig.
Det läskiga är att jag är lite rädd för mig själv. Vet inte hur jag har kunnat blivit såhär?! Hur kan jag vara så intresserad ut av detta egentligen?!

2012-05-29 @ 09:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Haha, det är något visst med ESC. Jag förstår din eufori.Svar: Ja, jag tycker att det ska bli skönt att lämna gymnasietiden bakom mig. Jag vill uppleva livet.Kram

2012-05-30 @ 00:35:27
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0