TVminnen


Tur att man har valt rätt idolAtt Maria Montazami är min stora idol är knappast någon hemlighet. När jag träffade henne fick jag stå ganska länge i kön eftersom hon har många fans.
När jag väl kom fram fick man ta den tid man ville ha med henne och prata. Man fick ett specialkort där hon skrev ner sin autograf, krama henne och man fick ta kort på henne och sig själv om man så ville. Hon tog sig tid med alla som kom fram till henne och gav alla den tiden som de ville ha. Så tackade hon så vänligt för att man kommit dit enbart för att träffa henne.
Mitt möte med henne, korten vi tog, autografen m.m kostade sammanlagt 0 kr. Sen är Maria väldigt känd för att aldrig säga nej när något fans kommer fram till henne och vill prata, ha autograf medmera, vart hon än är någonstans, så det är kanske inte så konstigt då. 
Hade jag däremot haft Eric Saade som idol, velat knäppt kort, fått autograf och pratat lite med honom så kostar det exakt 1495 kr.
Jag bara säger; HAHAHAHAHAHA!
Vem lär behålla sina fans längst, Eric eller Maria?
Ska avsluta här så jag inte skriver nåt dumt nu men det är minst sagt sinnessjukt att behöva betala 1495 kr för att träffa en 21-årig kille som tror att han är mycket större än vad han är.

2012-03-27 @ 15:00:00 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

va????!!!!!! Shit, vilket svin, utnyttja fans på det sättet

2012-03-27 @ 20:37:23
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

URSÄKTA men hur dåligt insatt är du i artistvärlden gumman! Jag har träffat både Erik och hans manager och pratat med båda! Inget kostade det heller. Asså det är Erics skivbolag som bestämmer att det ska kosta så mycket " FÖR ATT GÅ BAGSTAGE PÅ EN KONSERT! Om ni ser han på stan eller vid nån autograf kö så säger dom ju inte "1490 spänn tack" det är ju speciella vip biljetter som kostar så mycket... Så han har inte bestämt det själv vännen! Däremot har jag träffat Maria och hon gav då inte ut en enda autograf till någon. Men vi fick ta bild med henne och mindy.

Svar: URSÄKTA säger jag också. Jag kan tyvärr inte ens ge dig ett riktigt svar när du inte ens vågar stå för vem du är Lilla gubben eller Lilla gumman vem du nu än är. Ledsen för din skull att du inte fick en autograf ut av Maria. Jag fick det lätt som en plätt i alla fall.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-09-08 @ 09:40:14

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0