TVminnen


Timon och Pumbaa


"Hakuna matata, det är ord som är bra. Hakuna matata, gör att man blir glad." Så resonerar i alla fall de två fiktiva figurerna jag tänker skriva om nu, nämligen; Timon och Pumbaa.
Timon och Pumbaa, originaltitel; Timon and Pumbaa är en Disneyserie som är en slags spin off av Disneyklassikern; Lejonkungen. Det handlar om Timon som är en surikat och om Pumbaa som är ett vårtsvin. Timon och Pumbaa är bästisar och lever tillsammans i den stora vilda djungeln. Timon och Pumbaas bästa sysselsättning må vara att sjunga och flamsa tillsammans. Dock måste de alltid vara på sin vakt för bor man i djungeln så lurar ständigt nya faror. Många skulle gärna ha Timon och Pumbaa som middagsmat men de själva föredrar väldigt små krypdjur som måltid.
Jag har alltid gillat Timon och Pumbaa, de är ju liksom halva Lejonkungen. Dock har jag alltid haft lite småsvårt för den här TV-serien. Det kändes som att det blev lite för mycket ståhej och action. Jag hade gärna sett att serien med Timon och Pumbaa var lite lugnare, då kanske den hade passat mig lite bättre också.

2012-03-26 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

sen e det väl inte samma röst på pumba, känns jätte konstigt.

men å vad jag gillar deras filosofi

2012-03-26 @ 21:00:10
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0