TVminnen


Rätt i rutan

Kommer ni ihåg det där mysiga matlagnings-och-bakprogrammet för barn? Jag menar såklart Rätt i rutan.
Det handlade om kocken och bagaren Johanna som arbetade med en egen cateringfirma. Till sin hjälp hade hon den talande mixern och mellan jäsningar och svalningar så bjöd Johanna på olika barnprogram som till exempel; Tintin. Johanna och hennes vän Mixer bakar och lagar mat på ett sätt så att människor i alla åldrar har chans att lyckas ta in något i skaparminnet.
Rätt i rutan var ett roligt program som kunde ses ut av bakar och lagar-människor i alla olika åldrar. Johanna har också gett ut receptböcker för barn där man på ett enkelt sätt kan lära sig steg för steg om man är nybörjare inom detta ämne. Det enda som är så otroligt tråkigt är att Johanna Westman är typ den enda som har gjort såna här program för barn. Varför finns det inte fler? Barnprogram som är inriktade på bakning och matlagning borde det absolut finnas ett större utbud ut av. För övrigt hade det ju varit grymt med en alldeles egen talande mixer.


I rollerna såg vi bland andra Johanna Westman och Lennart Jähkel.

2012-03-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0