TVminnen


Piiiiiiiiiiiiiiiiinsamt!


Pinsamt var i alla fall det jag tänkte först när jag såg det här.
Först tänkte jag att någon jag känner har lämnat in en kommentar till Kvällsöppet. Sen kom jag på; DET ÄR JU JAG! PIIIINSAMT! Jag som hatar att synas och jag trodde inte det funkade så att man kom med bara för att man twittrade om ämnet.
Fast sen så tänkte jag vidare, jag står ju faktiskt för min åsikt, så why not?
I det här fallet handlade det om hunduppfostran, att vissa tycker man är för hård mot hundarna. Jag tycker tvärtom, att det curlas alldeles för mycket med hundar idag. Hur less är man inte på att gå bort till nån man känner som har en hund som får göra precis som den vill utan att de ens säger till? Eller hur less är man inte på alla hundar som går lösa och försöker attackera en så fort man är ute och går? Sånt kan göra mig galen ibland!

2012-03-21 @ 12:00:00 Roligheter Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

tycker att det var jätte coolt att du kom med. vet du om det går i repris, hade gärna velat se det. håller med dig om att det är många som e för slappa med sina hundar

2012-03-21 @ 21:41:01
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL ANNA:

Tack! :D Ja, det var rätt coolt faktiskt. Jag printade bilden från TV4 play så där kan man se det när man vill. ;)

2012-03-24 @ 22:58:55
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0