TVminnen


OC

Nu tänkte jag skriva lite om den amerikanska gamla dramaserien som totalt, totalt spårade ur. Jag menar såklart; OC, originaltitel; The O.C.
I Orange Country, Kalifornien regerar överklassen starkt. Den unga killen Ryan som mer eller mindre kommer från ett ghetto med strulig bakgrund träffar på advokaten Sandy som vill hjälpa Ryan från sitt tidigare struligare liv. Han ber därför Ryan flytta in hos honom och hans familj som lever värsta lyxlivet. Ryan går med på det och blir snart en i familjen. Sandy har också en son; Seth, som är mobbad, nördig och utanför i skolan. Ryan och Seth blir bästa kompisar. Seth är hemligt förälskad i tjejen Summer och Ryan i Marissa som bor granne med Seths familj och dessutom är bästa kompis med Summer.
Jag följde den här serien slaviskt från början men det avtog med tiden kan jag säga. Typ efter några säsonger var man hyfsat less på att Ryan och Marissa blev ihop, gjorde slut, blev ihop, gjorde slut.... Typ samma grej var det med Seth och Summer. De blev ihop, gjorde slut, blev ihop gjorde slut. Det fanns i stort sätt ingen glädje i den här serien, speciellt inte mot slutet. Allt var bara depp hela tiden. Efter några säsonger orkade inte filmteamet med den bråkiga Mischa Barton längre så de gav henne sparken och Marissa fick dö i serien. Lyckat? Huvudrollen dog så; NEJ!
I rollerna ser vi bland andra; Mischa Barton, Rachel Bilson, Benjamin McKenzie och Adam Brody.

2012-03-29 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

följde oxå den slaviskt. min dåvarande pojkvän var lite sur över att jag alltid satt och dreglade över Ryan. Men som du skriver så spårade ju serien ur totalt

2012-03-29 @ 19:10:39
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0