TVminnen


NU gör DE mig mest glad på TV

Även om jag oftast tycker att TV var bättre förr så finns det ändå alltid vissa personer som fyller upp vardagen genom TV-rutan lite extra mycket.
Jag syftar för tillfälligt på dessa tre personer:


* Helge Skoog - Finns det någon roligare kommentator än just Helge Skoog?! Alltså han kan säga nästan precis vad som helst som är på snudden till omoraliskt för vissa personer. Det är det som jag gillar så mycket hos Helge. Skulle han sluta i Halv åtta hos mig så är det lika bra att lägga ner alltihop.


* Cecilia Forss - ICA:s alldeles egna Cindy. Jag gillar henne skarpt. Hon tar inte skit från någon. Dissar skvallerjournalister och är sin egen person.


* Cissi Wallin - Hon har en störtskön stil och är otroligt duktig på att väcka debatter om viktiga saker. Hon har oftast väldigt bra åsikter. Ett plus också att hon är nykterist och står för det eftersom jag också är det.

2012-03-29 @ 12:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

absolut tre bra tv profiler

2012-03-29 @ 22:08:24
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Kristina Nygren

Håller med dig alla 3 är mina favoriter åxå

:))

2012-03-29 @ 23:04:13
URL: http://kickilinanygren.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0