TVminnen


Noaks ö

Ett tecknat barnprogram som jag alltid har tyckt varit rätt okej är; Noaks ö, originaltitel; Noah´s Island. 
Noak är en isbjörn som typ är rätt trött på människorna som använder jordklotet på ett sätt så att han och alla andra djuren får mindre och mindre frihet i världen. Noak hittar dock en obebodd ö där han har chans att leva ett bra liv. Han flyttar dit och tar också med sig sina djurkompisar som alla är ut av olika djurarter. Där ska de nu lyckas överleva på ön, komma överens och klara alla faror.
Kanske bara är jag (eller så inte) men faktum är att jag får lite känsla av att denna produktion är lite tagen ut av den bibliska Noak, ni vet han med arken. Var många år sedan jag såg Noaks ö nu. Man kan ju undra om min stora kärlek till en ut av karaktärerna fortfarande skulle vara lika stark som den var när jag såg detta sist. Jag syftar självklart på den söta lilla desmanråttan Sacha som jag blev fullkomligt förälskad i. Tyckte så synd om honom. Han var liksom alltid så utanför, var typ bara Noak som brydde sig om honom. Sen hade stackarn ingen mamma heller. Jag som annars inte gillar råttor men det var verkligen något speciellt med lilla Sacha.


Sacha <3

2012-03-26 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0