TVminnen


Nicke och Nilla

Efter att tidigare ha skrivit om Nicke & Mojje, så blir det nu dags att ta upp Nicke och Nilla.
Nicke och Nilla är syskon (precis som skådespelarna är på riktigt). De bor båda tillsammans och arbetar som barnväktare. De gillar att sjunga och hitta på sånger tillsammans. Nicke är storebror och han är den som alltid vet allra bäst i allting. Nilla är lillasyster och hon vet inte lika mycket om världen som Nicke gör men hon är lika viktig för det.
Familjen Wahlgren är fan överallt, till och med här. Nicke och Nilla blev typ lika populärt som programmet uppföljde, alltså; Nicke & Mojje. Eller man kanske till och med skulle kunna säga att Nicke och Nilla blev ett steg populärare. Jag personligen gillar i alla fall Nicke & Mojje bäst men Nicke och Nilla var också helt okej. Det finns PC-spel med Nicke och Nilla, Nicke och Nilla-DVD, sällskapsspel, skivor medmera. Sällskapsspelet är verkligen skitkul vad jag minns. Spelade det exakt varje dag när jag sommarjobbade på ett fritids i typ fyra veckor för ungefär sex år sedan.
I rollerna kunde vi bland annat se; Niclas Wahlgren och Pernilla Wahlgren.

2012-03-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0