TVminnen


Livet i Fagervik

Sveriges bästa advokatserie måste ju ändå vara; Livet i Fagervik.
Livet i Fagervik var en dramakomedi-serie som handlade om Johan som flyttar hem till sin lilla barndomsstad; Fagervik. Där tar han över advokatyrket efter sin far fast han helst av allt skulle vilja arbeta någon annanstans än i Fagervik. På advokatfirman jobbar även Annika som är en ensamstående mamma med en tonårsdotter. Annika har minst sagt skinn på näsan, vilket också Johan har. Det gör att de båda två har lite svårt att komma överens ibland. Men på något sätt lyckas de ändå hitta en väg att samarbeta på och så småningom blir de mer än bara arbetskollegor.
Jag gillade verkligen den här TV-serien även om jag hade kunnat varit lite bättre på att följa den när den gick på TV. Det jag tycker så mycket om med den här serien förutom att den är rolig och är inspelad i en otroligt fin miljö är att man verkligen får träffa på olika slags människor. Vi får bland annat följa Johans kusin Ingvar som är utvecklingstörd, Annikas dotter Hanna som är homosexuell och flera andra olika slags människor.
I rollerna ser vi bland andra; Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon och Leif Andrée.

2012-03-28 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0