TVminnen


Leende guldbruna ögon

En TV-serie med samma titel som en välkänd svensk låt ska nu tas upp i TV-minnen, nämligen dramakomedin; Leende guldbruna ögon.
Lennart är 23 år, adopterad och bor i den lilla orten Fellingsbro. Hans största dröm är att bli dansbandssångare men har svårt att få jobb inom det eftersom hans hudfärg är svart. Han startar därför ett eget band med några minst sagt speciella personer som både har svensk och utländsk bakgrund. Lennart är också kär i en tjej som heter Sandra och bor på samma ort som Lennart. Problemet är ju bara att Sandra är upptagen. Lennart trotsar ändå alla motgångar och ser varje motgång som något som gör honom starkare att ta sig framåt i livet.
Det här är en rolig gammal SVT-serie och man kan inte låta bli att bli glad ut av Lennarts nästan störande positiva anda. Själv kan man bryta ihop för allt möjligt men Lennart fortsätter att gå runt och le med sina guldbruna ögon. Haha! Där fick jag allt till det. 
I rollerna ser vi bland andra; Yankho Kamwendo, Fares Fares, Peter Viitanen, Sheraye Esfandyari, Miran Kader Kamala och Dennis Önder.

2012-03-24 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0