TVminnen


Kungamordet

Tänkte nu ta upp den andra delen ut av Hanne-Vibeke Holst politik-triologi i TV-form, nämligen; Kungamordet.
Politikern Gert försöker ta över partiledarposten i Socialdemokraterna genom manipulation. Han verkar som en het kandidat också genom media och de andra politikernas ögon. Han verkar ha allt som en bra partiledare ska ha. Gert bär dock på en väldigt ond sida som inte visar sig för någon annan än för hans fru; Han är en hustrumisshandlare. Han slår oftast sin fru och många gånger kan man till och med kalla det för grov misshandel.
Det här är en miniserie som är väldigt inriktad på just det som döljer sig under den perfekta ytan, olika typer ut av kvinnovåld och kampen att ta sig därifrån. Man blir så jäkla arg när man ser det här eftersom man vet att det just nu pågår såna här saker runt om i Sverige och i hela världen fast man inte vet var. 
I rollerna ser vi bland andra; Reine Brynolfsson, Marie Richardson, Sheraye Esfandyari, Alexandra Rapaport, Suzanne Reuter och Kenneth Milldoff.
2012-03-27 @ 18:01:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0