TVminnen


Drottningoffret

Efter att nu både ha publicerat inlägg om Hanne-Vibeke Holsts; Kronprinsessan och Kungamordet så går jag nu till den sista delen i hennes politikserie, nämligen; Drottningoffret.
Partiordföranden Elizabeth Meyer är en kvinna i övre medelåldern och har varit politiken trogen i många år. Hon har aldrig lagt ner tid på varken barn eller kärlek, politiken har alltid gått först för henne. Jobbet är i stort sätt hela Elizabeths liv. När hon en dag får diagnosen Alzheimers borde hon avsluta sitt arbete och gå i pension. Elizabeth gör dock tvärtom. Hon försöker ignorera sin sjukdom och låter bli att berätta om den för någon. Dock är det ingenting som fungerar i längden. Elizabeth glömmer mer och mer saker, blir sämre och sämre ju längre tiden går och hennes arbetskamrater blir oroliga för henne.
Den här politik-triologin har alla delar gjorts i olika tider och det har gått några säsonger emellan dem tre delarna. Drottningoffret var som sagt var sist ut. Oftast brukar man kunna ha en favorit och kanske tycka att de andra delarna är mycket sämre i en triologi men faktum är att jag har svårt att bestämma mig för vilken del jag faktiskt tycker är bäst. Kanske Kungamordet?! Eller?!...

2012-03-27 @ 18:02:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0