TVminnen


Den lilla sjöjungfrun

Den lilla sjöjungfrun, originaltitel; The Little Mermaid, tänkte jag att vi skulle fördjupa oss i lite nu. Då tänker jag såklart främst på själva TV-serien eftersom nu detta är en TV-blogg.
Ariel är en ung sjöjungfru som bor på havets botten. Hon umgås gärna med sina kompisar Blunder och Sebastian. Blunder är en guppyfisk och Sebastian är en krabba. Tillsammans försöker de bekämpa alla havets faror och hjälpa det goda ifrån det onda. Ariel har också en pappa som är kung över hela havet. Han heter Kung Triton. Det gör ju alltså Ariel till havsprinsessa. 
Ärligt talat har jag aldrig varit så jätte förtjust i den här TV-serien vilket är väldigt konstigt eftersom filmen om Den lilla sjöjungfrun som gjordes några år innan TV-serien sattes igång minns jag som jättebra. Det är nåt alldeles speciellt med Disneyfilmer men när de sedan blir TV-serier blir det inte alls lika bra. Kanske för att det läggs ner mer omsorg på att göra en bra Disneyfilm än på flera timmar på en TV-produktion med tidspress som måste göras i ett hafs. Det är klart att det då inte blir lika bra.

2012-03-26 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

blunder är så söt

2012-03-26 @ 21:01:21
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0