TVminnen


Beverly Hills 90210

Tänkte nu ta upp en ut av världens största TV-serier någonsin. Jag menar såklart dramaserien; Beverly Hills 90210. Eller som somliga bara väljer att kalla serien för; Beverly Hills, utan siffrorna på slutet alltså.
I början ut av 90-talet får vi följa några så kallade bratz som vi säger åt Lidingö-Östermalm-Sturplans ungdomar i Svergie. Fast dessa ungdomar bor förstås inte i Sverige, utan i USA, i självaste Beverly Hills. Precis dit är det som syskonen Brandon och Brenda flyttar. De bekantar sig så småningom med det nya lyxlivet och personerna runt omkring dem. Vi får förutom Brenda och Brandon träffa på personer som; Kelly, Donna, Steve, Dylan, David, Andrea och många fler. Några dör, några flyttar och några får barn under seriens långa gång som höll i sig i ungefär tio år.
Det här är är utan tvekan en ut av mina amerikanska TV-favoriter. Självklart tycker jag att de första säsongerna är bäst med alla originalskådespelare. Synd att Shannen som spelade Brenda skulle bli så osams med filmteamet att hon bara efter några säsonger fick sparken.
I rollerna ser vi bland andra; Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Luke Perry, Brian Austin Green och Gabrielle Carteris.

2012-03-29 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

ja det är väl en riktig favorit, de första säsongerna är helt klart bäst. Vet inte hur många gånger jag har sett varje avsnitt;)

2012-03-29 @ 19:08:48
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0