TVminnen


Ännu en bra anledning till varför jag tagit bort min FB


Det är så otroligt töntigt att det ens har blivit en debatt om tjejer ska raka sig under armarna eller inte.
I lördags såg jag på Melodifestivalen och jag råkade tydligen missa det stora som typ alla andra såg verkar det som. Att Lina, 32 i publiken inte hade rakat sig under armarna. Det var något folk i Sverige tydligen blev väldigt upprörda över och började göra hatiska facebook-grupper mot Lina för att hon inte förstod bättre än att man inte ska låta bli att raka sig under armarna.
Känner hela tiden vilket rätt beslut jag gjorde när jag tog bort min facebook. All denna nätmobbning som speciellt finns på FB är ju bara för mycket. Har folk inte bättre saker att engagera sig i om någon har rakat sig under armarna eller inte? Typ, vad hände med det där att vi lever i ett fritt land och får se ut som vi själva vill? Verkar som att vissa människor har jävligt svårt för det.
Jag har en period just nu när jag har väldigt svårt att förstå mig på vissa människor och det här gjorde ju inte det hela bättre direkt. Stå på dig Lina tycker jag och gör som du själv vill. De som inte vill leva i ett fritt samhälle kan ju flytta till Pakistan eller nåt och se om det blir bättre där. Där finns det ju redan regler för hur kvinnor både ska se ut och vara. Kör på det ni alla puckon!

2012-03-14 @ 09:00:00 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: emmaroos

Mycket bra skrivet! Nä jag förstår inte alls heller varför det ens blir diskussioner om sånt här...

2012-03-14 @ 12:48:26
URL: http://elrl.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL EMMAROS:

Tack! Kul att någon håller med mig för en gångs skull när jag skriver såna här inlägg. Nej, man undrar ju varför det blivit så stort. Vissa måste ha väldigt lite att bry sig i.

2012-03-14 @ 15:33:26
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: anna

bra skrivit!!!!!!!!hon gör väl som hon vill. vi såg det iofs på tv:n men brydde oss inte....det var mer att hon hade inte rakat sig vem bryr sig. håller med dig om FB, har precis blivit blockad av en person där för att jag skrev vad jag tyckte och tänkte

2012-03-14 @ 21:20:35
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL ANNA:

EXAKT samma sak hände mig för precis en vecka sedan. Det var då jag tog bort min FB för jag kände att jag inte orkade med alla människor längre som lever för facebook. Typ man ska reagera såhär: "Nu har jag tagit bort dig på facebook, nu är du ute ur mitt liv och det visar jag genom att ta bort dig från facebook." Jag fick tydligen inte vara ärlig på min egna logg jag heller, trots att jag inte ens hängde ut någons namn. Vad är det för hjärntvättade FB-människor man hade på sin lista egentligen? Vill dom fortsätta sitt patetiska låtsasliv som bara tar negativ energi och börja hata folk så fort dom inte tycker likadant som dom själva så får dom göra det. Jag skaffade facebook för att få positiv energi av människor jag inte träffar så ofta men nu på slutet har det bara gett motsatt effekt.

2012-03-14 @ 22:26:24
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0