TVminnen


TV-Sommar 2012

Jag måste ju helt enkelt bara ha ett inlägg i bloggen där jag går igenom lite ut av sommarens TV-guide 2012. För trots att de flesta tänker sig att inte se så mycket TV i sommar, istället bada, sola, resa, grilla medmera, så kanske inte vädret alltid tillåter?!

I alla fall så kommer sommaren 2012 att domineras ut av sport.

Det är ju OS i år och trots att jag inte gillar sport egentligen så är OS alltid något jag brukar hänga med i. Det är lite ESC-känsla över det hela. Sånt man bara måste se liksom. Den 27 juli är det OS-invigning.


Allsång blir det som vanligt också i både SVT och i TV4. Allsång på Skansen startar den 26 juni i SVT1 och Lotta på Liseberg den 25 juni i TV4.
Svenska klassiker kommer självklart också gå på TV denna sommar. Redan nu så går ju Hemsöborna i SVT2 på söndagar. Även Saltkråkan går och kommer fortsätta gå i SVTB denna sommar.

Tycker helt ärligt att det är riktigt dåligt med info om hur sommartablån ska se ut detta år.
Men vi förväntar väl oss också någon form av glimt ut av levnadsglada Ernst Kirchsteiger, lite mordserier och en och en annan bra sommarfilm. Den som lever får se.
Hoppas att det regnar hela sommaren så att man bara kan sitta inne och se på TV hela tiden.

2012-06-03 @ 18:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

ja lite sommar med Ernst behöver vi och något sommarlovs program

2012-06-04 @ 09:02:15
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0