TVminnen


Professor Balthazar

Jag har alltid haft väldigt svårt att skilja på Doktor Snuggles och Professor Balthazar. Eftersom jag idag publicerar ett inlägg om Doktor Snuggles så är det ju då lika bra att ta Professor Balthazar på samma gång.
Professor Balthazar är en tecknad serie som ska ses som ett barnprogram för barn. Professor Balthazar är en riktig klassiker. I en liten fiktiv stad, som oftast kallas för Balthazars stad bor en massa människor som ofta stöter på problem. Ofta kan det vara tekniska och lite halvmatematiska problem som då Professor Balthazar får hjälpa till att lösa. Balthazar är ju trots allt professor och då är det ju en självklarhet att han ska hjälpa folk när de har vissa problem. Balthazar har värsta stora labbet och även världens längsta griffeltavla så det visar ju att han verkligen tar sitt arbete på största allvar.
Professor Balthazar är ett barnprogram som jag som sagt var alltid har förknippat väldigt mycket med Doktor Snuggles. De båda fiktiva figurerna är väldigt lika varandra och de båda bor i liknande världar och de båda lever för sina jobb och verkar inte ha något liv utanför arbetet. Det är bara att hoppas att man inte blir en sån person själv.
2012-06-13 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

(Sent) Svar: Naw, tack kära du för de fina orden. Min lärare visade stor glädje när hon fick kortet.Amanda, du ska bara veta hur glad jag blev för ditt paket. Jag hade ingen aning om vem det kunde vara ifrån. En så rolig överraskning att det var från dig. Tack, tack, tack. Jag är säker på att materialet kommer att komma till användning. Du är så fin, hoppas att du vet det. <3

Spännande att du har fått tag i min adress också... Har jag gett den till dig?Ta vara på dig.

Kramar

2012-06-13 @ 19:30:45
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Jag gillar Snuggles, men inte Balthazar :P :D

2012-06-13 @ 20:16:35
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0