TVminnen


Offentliga uttlanden ut av offentliga personer


Jason Alexander har råkat säga att cricket är en bögsport.

Jag har ofta tänkt på att jag skulle vilja ge en liten eloge till vissa offentliga personer som i stort sätt aldrig gör bort sig vid offentliga uttlanden.
Om jag vore en stor offentlig person skulle jag garanterat inte klarat det. Vad är det jag inte skulle klara? Jo, att aldrig säga fel såklart. Ett litet misstag och man kan bli uthängd och hatad för att några ord råkade komma lite snett. Ja, till och med hela ens karriär kan faktiskt förfalla.
Skådespelaren Jason Alexander har för ett tag sedan gjort ett minst sagt ouppskattat uttlande. Han har sagt att cricket är en bögsport. Nu har han i stort sätt fått gått ned på knä och be om ursäkt för att få tillbaka sitt karriärsrykte. Precis ett sådant uttalande som Jason Alexander har gjort är ett sånt uttalande jag lätt också hade kunnat gjort som en stor offentlig person.
Tänk er själva; En kväll, det har varit en lång dag och man är lite trött. Det är fredag dessutom och det har varit en lång arbetsvecka. Man känner sig lite flummig helt enkelt. Lätt att jag skulle kunna säga nåt helflummigt som jag inte menar på så stort allvar. Jag menar, jag är ju trots allt inte mer än människa.
Jag tycker faktiskt synd om Jason Alexander. Det kan inte vara lätt varje gång för en världskändis.
Sen finns det ju andra slags uttalanden som man inte ens säger när man är flummig som till exempel våran "kära" statsminister har råkat gjort. Fast samtidigt kanske det där etnisk-svensk-uttalandet hade att göra med att han ligger i skilsmässa också.
Ja, herregud. Det är inte lätt alltid!

2012-06-06 @ 09:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

nä det kabn inte vara lätt att vara kändis. att folk alltid ska gha en åsikt om vad man haer sagt, alla människor kan ju säga klumpiga saker

2012-06-06 @ 22:38:48
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0