TVminnen


Mormors magiska vind

Det sommarlovsprogrammet som nog har kommit mig närmast hjärtat måste nog ändå vara Mormors magiska vind.
Emma och Jenny är kusiner. De är båda i samma ålder och ska under sommaren passa deras mormors hus. Emma är ett bortskämt ensambarn och Jenny är den med många syskon som alltid har fått delat med sig ut av allting. De är ganska olika varandra men trots det så gillar de ändå att umgås tillsammans. Mormors hus är gammalt och uppe på vinden döljer sig många hemligheter. Jenny och Emma utforskar vinden närmare och de får se en hel del saker som de knappast tror är sanna.
Mormors magiska vind är som sagt var min absoluta favorit ut av alla sommarlovsmorgonar. Varför jag föredrar Mormors magiska vind framför Tippen kan kanske va svårt att förstå bara rakt av. Men när jag börjar spekulera i mitt eget tänk så är det inte så konstigt ändå. Igenkänningsfaktorn är ganska stor mellan Jennys och Emmas relation. Jag som själv haft mycket tjejkusiner vet ju att det är sommarens tid då man träffats som mest. Det där med att man dessutom kan vara som natt och dag fastän man kommer ifrån samma släkt är ju också något man känner igen ganska väl. Sedan är det ju också ett plus med lite gammal svensk historia.
I rollerna såg vi bland andra; Anna Littorin, Camilla Larsson och Niclas Fransson.
2012-06-15 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

det har jag inte sett:(

2012-06-15 @ 22:09:50
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Yeey, denna gillade jag verkligen :)

2012-06-15 @ 23:51:07
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: pubes

jag gillade inte den, MEN, dom visade en skitbra serie som hette "mirror mirror" tror jag som jag blev helt besatt av! den borde dom visa igen tycker jag :D älskade introlåten!

http://www.youtube.com/watch?v=uA5kGwb9uIo

Svar: Förlåt för sent svar! Jag vet absolut vilken TV-serie du menar, jag har skrivit om den här: http://www.tvminnen.se/2012/march/spegel-spegel.html
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-08-05 @ 17:43:09
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL PUBES:

Kanske bättre med en riktig länk: http://www.tvminnen.se/2012/march/spegel-spegel.html

2012-09-04 @ 18:10:56
URL: http://tvminnen.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0