TVminnen


JAAAAAAAAAA!


En bild säger mer än tusen ord. Behöver jag säga mer än att visa denna print ifrån SVT?!...

2012-06-15 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt att se Rederiet sådär! Ska det komma till det öppna arkivet? Jag har snart avverkat alla 20 säsonger, har bara fyra avsnitt kvar tills jag säger hejdå till Freja och alla ombord.Hittade din blogg när jag satt och googlade på gamla svenska tv-serier, och jag måste bara säga att den är grym som fan! Äntligen en blogg med INTRESSANT innehåll :) Och jag blev väldigt sugen på att se Tippen igen efter ditt inlägg om denna fantastiska sommarlovsserie - och det i sin tur ledde mig till Simpor och grodfötter (en gammal favorit).Nu blev det här lite rörigt, men jag blev så ivrig över alla tv-grejer man kan återupptäcka.

2012-06-17 @ 16:59:00
Postat av: SVAR TILL MALIN:

Tack för dina snälla ord. Jag blir verkligen superglad av det ska du veta. :D Du är så välkommen att läsa min blogg när du vill och komma med förslag också om du tycker nåt verkar knäppt eller att det bara är något du tycker att jag har missat.

Det verkar ju faktiskt som det att man ska få kunna se Rederiet öppet nu. Jag har också sett alla avsnitt flera gånger om men skulle ju bli roligt att se det i bättre kvalité och med alla intron dessutom. :D

Ha det bäst!

2012-06-19 @ 13:34:24
URL: http://tvminnen.se
Postat av: Malin

Jag kommer garanterat att återkomma många gånger till din blogg, det var så kul att hitta en tv-blogg som tar upp gamla klassiker, och dessutom drivs av en 22-årig tjej, själv är jag 23 och kände mig rätt ensam i mitt intresse för svensk tv, haha :)

2012-06-20 @ 13:32:31
Postat av: SVAR TILL MALIN:

Haha, jag är snart 23 också så vi hamnar i exakt samma ruta då. ;) Måste komma ihåg att ändra om den dagen jag fyller 23 bara, att jag inte är 22 längre alltså. ;)

2012-06-21 @ 18:23:42
URL: http://tvminnen.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0