TVminnen


Gör den till otecknad film

Nu i dessa sommardagar så tänker jag speciellt mycket på en liten flicka som heter Linnea. Jag syftar på Linnea i målarens trädgård. Henne måste jag skriva om någon fler gång mer specifikt.
Linnea är en liten flicka som åker med sin granne till Paris för att upptäcka konstnären Monets gamla trädgård. Linnea är inte riktigt som alla andra flickor, hon har ett otroligt stort intresse för just blommor och växter och konst.
Det här är kanske världens sötaste tecknade film som finns och man kan inte låta bli att bli berörd när man ser den. Det skulle vara så fantastiskt om någon ville göra en otecknad film om denna lilla flicka. Och gör inget det, ja då får jag väl göra det själv då!

2012-06-23 @ 18:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0