TVminnen


Doktor Snuggles

Idag tänkte jag skriva lite grann om den minst sagt unika; Doktor Snuggles, originaltitel; Doctor Snuggles.
Doktor Snuggles är en fiktiv figur som nog ingen har kunnat undgått. Doktor Snuggles lever verkligen i sagornas sagovärld och han flyger till stjärnornas land. Jag menar, precis allting i Doktor Snuggles land lever. Allt har i stort sätt ögon, näsa, mun. Som till exempel; havet, husen, träden och inte minst Doktor Snuggles paraply. Av nån anledning så kan inte Doktor Snuggles gå som vanliga människor, för att färda sig framåt hoppar han fram på ett paraply. I denna sagoserie får vi även lära känna andra fiktiva figurer som till exempel; Beata - Doktor Snuggles hushållerska, Norpan - Doktor Snuggles husmus och Tick-tack - Doktor Snuggles fickur.
Jag har ju som sagt var väldigt svårt för tecknat och har alltid haft men något gör ändå att jag bara inte kan låta bli att gilla vissa klassiker som till exempel; Doktor Snuggles. Troligen måste jag gilla ordet klassiker väldigt mycket. Doktor Snuggles är ju ingen vanlig doktor som plåstrar om sår och sånt, han är mer en psykolog som alltid försöker hjälpa dessa fiktiva saker att bli snällare, gladare och inte minst kärleksfullare.

2012-06-13 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

vi spelade in det från tv på VHS, hade typ alla avsnitt;)

2012-06-13 @ 19:51:36
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Snuggles är bra tycker jag :) Gillar Snuggles-låten också :D

2012-06-13 @ 20:17:40
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0