TVminnen


Utdrag från världens bästa bok


En filmkarta över var alla Astrid Lindgrens filmer har spelats in.
Kanske befinner du dig på en inspelningsplats just nu? Vem vet?!
I alla fall så är det här utdrag från en bok jag varmt rekomenderar där man får lära sig allt om Astrid Lindgrens filmer. Den heter; Från Snickerboa till Villa Villekulla och är utan tvekan min favoritbok.

2012-01-17 @ 15:00:00 Astrid Lindgren Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Ja, den boken har jag faktiskt läst, en riktig höjdarbok :)

2012-01-17 @ 16:38:56
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Nathali

såg för någon månad sen att du la upp ett drag ur den boken om båtsman tror jag inte hundra och jag tänkte fan den boken måste jag har är sjäkv runt din ålder 20 och hel fanatiker i astrid lindgren hittade boken på bokus för hela 100 kr tror du jag blev överlycklig så den beställdes hem tack så hjärtligt för tipset.

2012-01-19 @ 07:03:20
Postat av: SVAR TILL NATHALI:

Åh, vad roligt att du hittade den till ett bra pris. Ja, den där boken är verkligen helt fantastisk. Det är aldrig som man tror i någonting känner jag när jag läser den.

2012-01-20 @ 05:56:42
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0