TVminnen


Tonårsliv


En dokumentärserie jag fastnade väldigt mycket för som gick på SVT för några år sedan var; Tonårsliv.
Det handlade om tre stycken tonårstjejer som alla närmade sig 20 och på väg in i vuxenlivet. Alla tre tjejer hade olika typer av problem som de fick brottas med varje dag. Joanna kämpade för att bli frisk mot sin anorexi, Cecilia kämpade för att klara skolarbetet med sin svåra dyselxi och Monica som haft drogproblem men fick en vändpunkt när hennes dotter föddes kämpade med att få ihop vardagen som ensamstående tonårsförälder. Man fick följa dessa tre tjejer med familj och vänner, i vardag och helg, i sorg och glädje.
Intromusiken till detta TV-program stod Veronica Maggio för med låten 17 år. Jag gillar verkligen när man lägger in artistmusik till dokumentärserier.
För övrigt lärde man verkligen att känna dessa tre tjejer och det skulle vara roligt om SVT kunde göra en uppföljning om hur dessa tre tjejer lever sina liv idag. Vissa dokumentärserier känns i alla fall väldigt tillgjorda och förutbestämda, det tyckte jag inte att Tonårsliv gjode. Tonårsliv kändes verklig och inte förutbestämd. Det här var helt enkelt ett väldigt bra TV-program.
2012-01-27 @ 12:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: malin

den har jag kollat på :)

2012-01-27 @ 14:44:17
URL: http://jokiahomalin.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0