TVminnen


Skymningssagor

Jag kom att tänka på ett riktigt mysigt barnprogram när jag satte och funderade förut; Skymningssagor.
Visst kommer man ihåg det där mysiga modelltåget som åkte runt i en liten sagovärld med olika välkända byggnader som tillhörde olika sagofigurer.
Den mest kända platsen var nog ändå Pettsons och Findus lilla gård. 
Man fick följa med runt där i en vacker vaggande melodi och skulle i varje avsnitt stanna någonstans. Jag tror inte att jag var ensam när jag spände mig och höll tummarna hårt varje gång det svängde förbi Pettsons hus. Man ville ju alltid att det skulle stanna hos Pettson. Ibland gick det förbi Pettson-gården och stannade istället vid någon annan byggnad. Det var ju bara att acceptera om det blev så. Fast ibland, då hände det. Då stannade man hos Pettson och glädjen man kände av att man nu skulle få höra en Pettson-saga var helt obeskrivlig.

2012-01-17 @ 09:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Åh, jag känner verkligen igen det du beskriver! Man hoppades varenda gång på att den skulle stanna hos Pettsson och Findus :P :D Minns att jag hatade när den stannade vid höghuset :D

2012-01-17 @ 16:40:29
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Åh, det barnprogrammet minns jag mycket väl! Jag har dock ett dåligt minne av det; det var en viss typ av sagor som jag verkligen inte tyckte om, därför kan jag inte påstå att programmet var något av det bästa...

Kram

2012-01-17 @ 18:22:21
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0