TVminnen


Nicke Nyfiken

Nicke Nyfiken eller Curious George som han egentligen heter är en liten apa som under böcker, filmer, TV-serier, pjäser etc. har bevisat för hela mänskligheten att det inte är någon vidare bra idé att låta en apa leva rätt fritt mitt bland en massa människor. Alla verkar ha lärt sig det som någon gång har sett vad Nicke hittar på för äventyr, alla utom Mannen med den gula hatten förstås.
Varför ens kalla honom Mannen med den gula hatten? Är det inte enklare och går det inte snabbare att bara säga hans namn; Ted? Nej, någon smartis har helt enkelt kommit på att vi alltid ska kalla Nicke Nyfikens husse för Mannen med den gula hatten.
Nicke Nyfiken är en väldigt nyfiken apa som kan hitta på alla möjliga saker.
När jag var liten var jag rätt lugn och stillsam, jag var definitivt ingen sådan som klättrade på väggarna, stukade tummen för att jag lekt för vilt eller så. Vilket resulterade till att jag störde mig nåt grymt på Nicke Nyfiken. Jag nästan hatade honom. Jag kunde inte fatta vad som var så svårt för honom att fatta? Varför lärde han sig aldrig något? Var det för att han var en apa kanske? Kan det ha haft något med det att göra?...
We never know!

Övrigt: Reflektera att Mannen med den gula hatten inte ens har nån gul hatt på bilden ovan.

2012-01-19 @ 09:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

nu tycker jag att den lilla apan är jätte söt men jag tyckte inte att han var så rolig när jag var liten

2012-01-19 @ 20:27:22
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0