TVminnen


Känns.... lite konstigt...

2012-01-21 @ 15:00:00 Astrid Lindgren Permalink


Kommentarer
Postat av: Sandra

Men nej, inte okej alltså! Haha, på tal om dubbning.. Jag bor i Norge, och igår när jag jobbade tjatade de på nyheterna i radion hela fyra gånger om detdär. Det har tydligen blivit värsta debatten här eftersom nåt smartskaft dubbat Barnen i bullerbyn till norska. Jag stod där i butiken och småflinade mest hela tiden när norrmännen satt och disskuterade hur fel det var att dubba svenska för att norska barn behöver höra sånt osv osv. Rätt kul. Mindre kul när man fick höra det dubbade resultatet, det var ungefär lika lyckat som detta pippiklipp. Fy bubblan.

2012-01-21 @ 19:47:00
Postat av: anna

hahahaha, nä fy vad det låter skumt

2012-01-21 @ 20:32:46
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL SANDRA:

Hahaha, vad roligt. Känns både för och nackdelar det där. Nackdelen är ju att det blir så omgjort men fördelen är ju att Astrid filmer sprids till alla. Så länge inte någon dubbning tar över originalversionen så känns det rätt okej ändå för jag kan ju språket i filmerna och slipper ju lyssna på dubbningen i alla fall, hahahaha.

2012-01-22 @ 07:17:02
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0