TVminnen


Jakten på Julia


Ett underhållningsprogram som egentligen inte riktigt var i min smak men som jag ändå följde när det gick på TV var SVT:s; Jakten på Julia.
Det handlade om tio stycken tjejer som tävlade om att få spela rollen som Julia i musikalen; Romeo och Julia. Bara en kunde ju vinna det stora hela och den vinsten gick hem till Lisette Pagler som fick Julia-rollen och därmed spela mot Måns Zelmerlöw som hade Romeo-rollen.
Det här var som sagt ett ganska intressant program att se. Varje vecka bedömde en jury deltagarnas prestation som hade med musik och dans att göra.
Ärligt talat tyckte jag att allt det här var lite löjligt. Varför bara välja ut en Julia? Varför skulle det vara en sån självklarhet att Måns redan skulle ha rollen som Romeo om inte Julia redan var självklar?
Särbehandling... könsdiskriminering... eller något.

2012-01-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0