TVminnen


Idag har...

...Vincent och Viktor namnsdag.

Det finns 14 kvinnor som har förnamnet Vincent. Av dessa har 1 namnet Vincent som tilltalsnamn.
Det finns 8316 män som har förnamnet Vincent. Av dessa har 4321 namnet Vincent som tilltalsnamn.

Det finns 1 kvinna som har förnamnet Viktor. Av dessa har 0 namnet Viktor som tilltalsnamn.
Det finns 30232 män som har förnamnet Viktor. Av dessa har 16902 namnet Viktor som tilltalsnamn.


Vincent Pontare är en svensk artist och låtskrivare. Han föddes den 13 maj 1980 i Solna. Han är son till artisten Roger Pontare och tillsammans med artisten Agnes Carlsson. Han står för hits som Don´t hate on me och The moment I met you. Han har skrivit hits till bland andra Amanda Jensen och Danny Saucedo.


Viktor Rydberg var en svensk författare och religionsfilosof. Han föddes den 18 december 1828 och dog den 21 december 1895. Han skrev Bibelns lära om kristus och sångtexten till Betlehems stjärna. Idag finns mycket döpt efter honom som till exempel; Viktor Rydbergsmuseet och Viktor Rydbergs gymnasium. Han har också skrivit den kända juldikten; Tomten.
2012-01-22 @ 06:00:00 Roligheter Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0