TVminnen


Ture Sventon och fallet Isabella

Vad passar bättre en dag som denna, en semeldag, än att skriva om semlornas överman Ture Sventon? Eftersom jag redan har skrivit om hans julkalender så får jag ta upp filmen istället; Ture Sventon och fallet Isabella.
Fast gör det någon stor skillnad? Ture Sventon är ju densamma och har i denna film lika svårt att säga S som tidigare. Han har fortfarande samma förkärlek för semlor, eller som Ture säger; temlor.
Ture Sventon och fallet Isabella, handlar om en häst som heter Isabella som försvinner spårlöst. Hennes ägare; Direktör Gustafsson är alldeles förtvivlad. Självklart måste någon ha tagit Isabella. Direktör Gustafsson kontaktar stadens bästa detektiv som självklart är Ture Sventon. Det blir ett långt fall för Ture detta, men skam den som ger sig.
I rollerna ser vi bland andra; Helge Skoog, Nils Moritz, Lena Nyman, Loa Falkman, Lena Strömdahl och Johan Ulveson.
2012-02-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

det ser extra gott ut när han äter en semla;)

2012-02-21 @ 21:40:22
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0