TVminnen


Teenage Mutant Ninja Turtles

Tänkte nu skriva lite om; Teenage Mutant Ninja Turtles.
Det handlar om tonåringar som är mutanter, ninjor och sköldpaddor på samma gång. Ibland brukar vi förenkla det hela och endast kalla dem för Turtles.
Turtles består av fyra stycken sköldpaddskompisar som alla har namn efter kända konstnärer; Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo. De bor i kloaken och är riktigt coola. De är värsta hjältarna som försöker kämpa emot alla onda krafter. Sin energi tar de oftast ifrån sin favoritmat som är äkta fet pizza.
Det här var en ut av mina brorsors favoritprogram i TV när han var liten. Jag har dock alltid haft lite svårt med såna här barnprogram. Turtles är inte riktigt min grej. Dock måste jag ändå erkänna att jag i stort sätt aldrig kan äta en enda pizza utan att tänka på dessa fyra sköldpaddor.

2012-02-18 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

jag gillade dom, hade en sköldpadda när jag var liten som hette Raphael

2012-02-18 @ 18:47:10
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0