TVminnen


Super Troupers

En dag när jag lyssnade på Spotify så upptäckte jag en Super Troupers-skiva och fick då ett litet flash från TV4:s gamla underhållningsprogram; Super Troupers.
Super Troupers handlade om svenska barn med supersångröster som alla tävlade om att bli den vinnande Super Troupern.
År 2004, alltså för åtta år sedan när detta program gick så tyckte jag att det var väldigt underhållande. Om det skulle gå idag skulle jag antagligen inte bry mig alls. Det är ändå ett faktum att barnen i denna serie verkligen hade superröster. Det var inte på någon Lilla Melodifestivalen-nivå, eller ens någon Talang-nivå. Det var klart mycket bättre i detta program. Dessutom var juryn ingen sån där daltarjury som inte kunde säga negativa saker vilket också var ett plus. Annars ska det alltid vara så duttit i alla såndär barnmusik-tävlingar.
Många ut av dessa barn som var med i programmet är idag artister. Bland annat Anna Bergendahl, Alice Svensson, Jonathan Fagerlund och inte minst Amy Diamond.
Programmet gick dock bara en säsong och vinnaren blev tjejen Frida von Schewen. Programledare var Charlotte Perrelli.

Amy Diamond i mitten i programmet Super Troupers. Vad nervös
hon ser ut att vara. Haha!
2012-02-23 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0