TVminnen


Skojigaste tvillingpar - Topp 5

Tänkte visa en liten Topp 5-lista jag har gjort av skojigaste tvillingpar i våran kulturella TV-värld. Listan baseras på mitt tyckte.

Piff och Puff får en femteplats av mig. De små underhållande ekorrarna gillar att vara jobbiga men de är ju ändå så söta och så skojiga. Disney har lyckats bra med dem.


En fjärdeplats ger jag till två snubbar vid namn Mat och Pat. Trots att de aldrig säger något så har de lyckats underhålla många barn i sitt egna TV-program. Roligt att de lever på år ut och år in.


 Tredjeplatsen måste självklart gå till bananerna B1 och B2. Roligt att se hur smarta och korkade två bananer kan vara på samma gång. Tycker inte alls att de har snygga pyjamaser om jag ska vara ärlig.


 Plats nummer två måste man ju bara ge till tvillingarna Olsen. Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen har kanske inte ett sånt skojigt liv numera men visst är det ändå lite roande att läsa hur två barnstjärnor kan spåra ur så.


 Så kommer vi fram till nummer ett. Taaadaaa! Bill och Bull är naturligtvis de mest skojiga tvillingarna som finns. Att de dessutom är två söta katter är ju bara ett plus.

2012-02-18 @ 15:00:00 Roligheter Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

många fina tvillingar:)

2012-02-18 @ 15:46:40
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0