TVminnen


Sjukan

Minns ni SVT:s komediserie Sjukan? Den där sjukhusserien som gick i mitten av 90-talet på TV. 
Det handlade om några långvariga patienters liv på ett sjukhus. Trots att de just var på ett sjukhus så verkade de rätt ofta ganska så friska... i alla fall kroppsligt.
Patrik, Rutger och Bert har alla obestämda mag och tarmåkommor och hamnar därför på samma avdelning, ja de får till och med ligga i samma rum för att läka såren. De tre männen har aldrig träffats tidigare och bygger på något sätt upp en väldigt speciell vänskap, eller vad man nu ska kalla det för. De blir regelbundet undersökna ut av Doktor Söderberg och Syster Nader.
Sjukan är en rolig och underhållande serie på medelnivå. Den är inte skitbra men inte heller jättedålig. Det är dock ingen serie jag kan se om hur många gånger som helst och fortfarande bli road. Men det är inte många serier heller som har just den unika förmågan. Skådespelarna är dock toppen, några ut av Sveriges bästa. Utan just dessa skådespelare så tror jag inte att Sjukan skulle vara så pass bra som den var. 
I rollerna såg vi bland andra; Ulf Brunnberg, Björn Gustafson, Anita Wall, Jan Mybrand och Lasse Lindroth.

2012-02-23 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Haha, just ja, Sjukan :) Tycker den duger :)

2012-02-23 @ 18:36:44
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0