TVminnen


Rent hus

En realityserie jag verkligen saknar är Rent hus. Tror inte att det är den där äckliga smutsen och alla lortgrisar jag saknar, utan det är nog mer städexperterna; Marie-Louise och Marléne. De är ju bara för roliga alltså. De passar så bra tillsammans som radarpar. De är som Piff och Puff, Bill och Bull, B1 och B2... ja, ni fattar säkert.
Rent hus var ett TV-program som gick i TV4 för några år sedan. Det handlade om olika människor som alla bokstavligen har lyckats förvandlat deras egna bostäder till soptippar. Tur för dem att städexperterna Marie-Louise och Marléne finns som kommer tillsammans som en blixt och hjälper dessa människor. I slutet ut av varje avsnitt brukade deras soptipp till hushåll vara som ett riktigt hushåll igen.
Alltså det är ju pinsamt och se hur människor kan förstöra och äckla ner deras egna hem. Jag tror inte alls att TV4 har överdrivet speciellt mycket i Rent hus. Jag tror verkligen det finns människor som har det sådär i vårat land, med tanke på hur mycket konstiga människor det finns. Förstår ärligt talat inte hur man orkar leva i såna svinstior.
Själv märker jag att jag blir mer och mer renligare ju äldre jag blir. Tur det! Det kunde ju ha gått åt andra hållet också.
2012-02-20 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Marie-Louise Grimlund

Ja håller med Du. Jättebra program. Och kul.Nu ser jag på SJUAN How clean is your house, bedrövligt så de har det.Vilka lever så där inte ens de hemlösa.

Men jag får städ-dille när jag sett programmetoch går lö på min lilla fislort !hihihi Kram Mi

2012-02-20 @ 18:57:37
URL: http://parart222.blogspot.com/
Postat av: MaryCaroline

Jag brukar titta på den brittiska versionen och verkligen äcklas och undra hur man kan leva så där!

2012-02-21 @ 17:55:53
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0