TVminnen


Nittileaks

Åh vad jag blev glad förra året när ett program som Nittileaks skulle börja gå på TV. Programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson hade inte haft några tidigare program som hade intresserat mig särskilt mycket. Nittileaks skulle ju dock handla om 90-talet och är det något jag är intresserad av så är det 90-talet, då jag växte upp såklart. Särskilt alla dessa 90-talssåpor, E-Types musik och alla speciella 90-talsaktiviteter man hade för sig när man inte hade sin I-phone att pilla på. Precis såna saker var det Filip och Fredrik tog upp.
De visade klipp från gamla klassiska såpor, E-Type var DJ och spelade 90-talsmusik och gäster var såna man typiskt förknippade med 90-talet. Gäster som bland andra; Camilla Henemark, Sofia Wistam, Cecilia Vennersten, Dr. Alban, Kristian Luuk och Hjalle och Heavy. Som vanligt när Filip och Fredrik är i farten så var det inte det enda som hände. De blev naturligtvist tvungna att göra lite knäppar grejer också.
Nittileaks bestod ut av tio avsnitt och varje avsnitt representerade ett år. Serien gick liksom som i en tidslinje. Man började på 1990 och slutade på 1999.
2012-02-23 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Jag såg ju tyvärr inte programmet! :( Får se om det finns på nätet :)

2012-02-23 @ 18:35:11
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: anna

oj detta har jag missat, verkar ju vara jätte bra

2012-02-23 @ 21:02:03
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0