TVminnen


Nicke och Mojje

Kommer ni ihåg TV4:s Nicke och Mojje? Ja, innan det blev Nicke & Nilla alltså.
Nicke och Mojje var bröder som bodde tillsammans. Mojje hade alltid ett M på sin tröja och Nicke alltid ett N. Nicke var storebror och Mojje var lillebror. Nicke försökte lära upp Mojje saker och ting, eftersom Mojje var yngre och ibland ganska så korkad. De skrev och sjung en massa låtar tillsammans som bland annat den välkända; Tjabba tjena hallå. Nicke och Mojje blev otroligt populära och började turnera runt över hela Sverige med en massa föreställningar för tusentals barnfans. Men vad händer? Jo, Nicke och Mojje blir osams. I samma veva blir Mojje pappa IRL och Nicke och Mojje-produktionen får sig ett slut.
Sedan hittar Nicke sin syster Nilla. Då skapas plötsligt Nicke & Nilla istället. Men det, ja det är en helt annan historia det.
I rollerna såg vi bland andra Niclas Wahlgren och Morgan Johansson.
2012-02-14 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

men vilka minnen, hahah <3SV: men jasåå!!!puss

2012-02-14 @ 15:13:12
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0