TVminnen


Nattöppet

När jag för några dagar sedan tog upp TV4:s tävlingsprogram; Ordjakten, så kan jag nu några dagar senare passa på att ta upp TV4:s svenska tävlingsprogram; Nattöppet.
Nattöppet var ett tävlingsprogram (som sagt var) som var väldigt likt Ordjakten fast den enda egentligen skillnanden var att Ordjakten gick på dagen och Nattöppet gick på natten. Ja, kanske inte riktigt enda skillnaden då. I Nattöppet kunde man alltid vänta sig att bli lite extra mer road än i Ordjakten. Kanske för att det var på natten och kanske för att man kunde vänta sig att en eller annan som varit på en fest och fått lite alkohol i sig skulle ringa in och dra någon liten rolig historia. Man kunde också bli lite road ut av vissa programledare som mitt i själva programmet, mitt i TV-rutan bara ställer sig och spyr. Säkert jätte roligt för programledaren Eva Nazemson att än idag ha öknmanet Kräk-Eva efter sig, trots att det nu är flera år sedan hon gjorde sin kräkdebut i TV.
Några lyckliga vinnare blev det säkert också genom åren som ringde in, kom fram och svarade rätt på Nattöppet-orden. Kanske ett litet roande TV-program för alla nattmänniskor. Någon period när man var dygnsvändare fanns ju alltid Nattöppet som man kunde "underhållas" av.

2012-02-20 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Haha, snacka om att göra bort sig i teve. xDSvar: Ja, askarna som vi fick på Alla Hjärtans Dag är verkligen inte fel. Himla goda!Tack för att du tog dig tiden att träffa mig. Jag tycker att det var trevligt. :) <3Kram

2012-02-21 @ 19:27:34
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0