TVminnen


När och fjärran

Vad hände med När och fjärran egentligen? Ni vet det där reseprogrammet TV4 hade som var typ som SVT:s Packat och klart.
Olika programledare ifrån TV4 reste världen runt och gjorde reportage om själva resan. Det var allt ifrån Sverigeresor till andra sidan jordklotet-resor. Väldigt uppskattat måste det ha varit ändå med tanke på att När och fjärran levde på i 10 år. Så varför tog det slut? Hade de rest klart på alla platser runt hela jorden? Eller hade TV4 helt enkelt inte längre råd med detta reseprogram?
När och fjärran var väl ett rätt okej TV-program men jag kan inte säga att jag direkt saknar det. På ett eller annat sätt lyckas man ju ändå alltid se ifrån hela världen på TV. Sedan tycker jag att det är lite orättvist att vissa programledare ska ha turen att få gratis resor plus att de får betalt för det... Nej, nu får jag sluta vara så svensk. Men jag undrar egentligen hur de delade upp det hela?! Jag menar att det kan ju inte alltid ha varit en sån rättvis fördelning när kanske en programledare fick göra en solresa till Spanien medans en annan fick göra en vildmarksresa till Norrland. Hade varit lite intressant att fått reda på hur själva fördelningen gick till ändå.
2012-02-20 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0