TVminnen


Nannyjouren


Nannyjouren
 är en ut av alla dessa uppfostringsserier som har gått på TV de senaste åren. TV3 stod för programmet.
Nannyjouren handlade om olika familjer som på något sätt inte lyckats uppfostrat sina barn. Därför tog de hjälp ut av några nannysar som visade hur man skulle göra för att få en felfri unge.
Det här var ett ganska så roligt program att se, även om jag mest såg det med ironi. Sverige blir verkligen ett mer och mer inramat land där man måste passa in för att få vara med i den där ramen. Då kan man inte ha en massa konflikter med sina ungar, sina grannar, ekonomiska problem, viktproblem, städproblem och allt vad det är. Sån tur vi har då att det finns vissa människor som redan passar in i den där ramen och kan lära oss att uppfostras så vi också passar in där. Suck! Jag har inga barn som jag kan bråka med, inga grannar jag är osams med, inga ekonomiska problem, jag håller hyfsat rent och jag är normalviktig. MEN jag tror ändå att Anna Skipper skulle ha en hel del hon skulle vilja lära mig för att passa in i ramen. Jag hoppar över väldigt många måltider och äter mycket socker istället. Inte bra, inte bra. Jag passar verkligen inte in i den där ramen känner jag nu. Men åh andra sidan bryr jag mig inte heller särskilt mycket om det.
2012-02-24 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0