TVminnen


Kjerstin Dellert


Idag tänkte jag skriva om en svensk operasångerska. Typ den enda nästan jag kan för övrigt. Haha, Kjerstin Dellert.
Kjerstin Dellert är ingen vanlig operasångerska. Hon är också en stor TV-personlighet som vi har kunnat se genom åren i många TV-sammanhang. Kanske skulle hon inte vara lika stor och omtyckt om det inte vore för hennes speciella personlighet. Hon har en otroligt god humor, är ständigt redo för nya uppdrag och hon dyker upp där man minst anar.
Kjerstin Dellert föddes den 4 november år 1925. Hon är gift med den 17 år yngre dansören Nils-Åke Häggbom. För några år sedan kunde vi se henne i SVT:s Stjärnorna på slottet där hon på sin egna dag berättade om sitt liv. Bland annat att hon och hennes man redan förberett sig på att hon ska gå bort tidigare än honom eftersom hon är så mycket äldre.
Kjerstin Dellert håller sig i form varje dag i form av morgongymnastik och nog måste hon ha lyckats bra med sin träning ändå. Man kan ju knappast tro att hon är 86 år. Kjerstin Dellert är en sån person som aldrig slutar leva så länge hon finns kvar. En sån person som Kjerstin Dellert beundrar jag djupt.

2012-02-22 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0