TVminnen


Flyg 29 saknas

Flyg 29 saknas, originaltitel; Flight 29 Down, är en amerikansk dramaserie för barn och ungdomar. Kortfattat kan man säga att Flyg 29 saknas är som TV-serien Lost fast mer barnvänligt då och med endast ungdomar från flyget. Denna serie är faktiskt till och med inspelad på samma ö som Lost är inspelat på.
När ett gäng med ungdomar ska på klassresa så kraschar hela planet men trots det så överlever de. De blir fast på en öde ö och ska nu tillsammans försöka överleva utan någon som helst kontakt med omvärlden. De hoppas varje dag att någon ska komma och hämta dem och ta dem därifrån. Dock verkar detta bli en långvarig ö-vistelse. Inte nog med att det är svårt att hitta mat, sovplats och andra viktiga ting så ska de även lyckas komma överens med varandra, vilket inte alltid är så lätt. Alla på ön är så otroligt olika varandra att det är ett under att de ens var i samma plan.
Flyg 29 saknas påminner ju som sagt var väldigt mycket om Lost. Precis som Lost så är det intressant till en början att se hur man kan lyckas överleva på en öde ö men när precis alla händeleser som kan hända har hänt och börjar om igen från början så blir det lite tröttsamt till slut.
I rollerna ser vi bland andra; Hallee Hirsh, Jeremy Kissner, Lauren Storm och Allen Alvarado.
2012-02-22 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0