TVminnen


Floor Filler


Kommer ni ihåg TV3:s dans och underhållningsprogram Floor Filler?
Det handlade om några deltagare som tillsammans skulle bo ihop och i slutet av varje vecka skulle de tävla i dans. Var man duktig fick man fortsätta vara med i programmet. Var man mindre duktig så röstades man ut. Ungefär så som det går till i typ alla TV-program som finns. Självklart blev det bara en enda kvar till slutet. Vinnaren! År 2005 vann Michélle Broman-Ek och år 2006 vann Karolina Lahdenperä.
Jag slöföljde detta TV-program. Var inte så seriös med mitt tittande men kunde ändå tänka mig att se det lite då och då. Ibland kan såna här TV-program bli lite enformiga tycker jag. Det blir mycket samma och samma hela tiden. Om man är en dansälskare på nivå nummer ett så tror jag säkerligen att man bara skulle ha älskat Floor Filler. Sen var det här en dansserie som var väldigt inriktad på singeldans och jag föredrar nog mer gruppdans. Inte såndär pardans men typ gruppdans. Ja, ni kanske fattar vad jag menar. Jag är ju så himla duktig på att förklara ibland.
2012-02-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0