TVminnen


Fame Factory


TV3:s skapelse av Bert Karlsson, Fame Factory var något jag ganska troget följde när det gick på TV ganska tidigt på 2000-talet. Det var ett musiktävlingsprogram där ett antal deltagare gick på en musikskola tillsammans där de lärde sig viktiga saker inom musikindustrin kan man säga, ja eller nåt sånt i alla fall.
Några TV-personligheter samt artister som fortfarande är aktuella idag och kommer därifrån är bland andra; Jessica Andersson, Linda Bengtzing, Sara Löfgren, Sandra Dahlberg, Anders Johansson och Magnus Bäcklund.
Fame Factory-personerna
tävlade allesammans om att vinna hela Fame Factory och bli en stor svensk artist. De tävlade genom ett slags poängsystem som de fick ifrån juryn. På slutet var det ändå alltid tittarna som fick rösta om vem som skulle bli kvar och vem som skulle åka ut. Gissa vilka som alltid fick stanna kvar? Killarna! Gissa också vilka som då alltid åkte ut? Tjejerna! Precis som det har varit på typ alla andra musiktävlingar genom åren, dock börjar ju det där att förbättras lite nu.
När man kollar vilka som har lyckats bäst efter Fame Factory-tiden så leder ju i alla fall tjejerna. Så som det också oftast brukar bli.

2012-02-24 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0