TVminnen


Drömmen om Italien


Kommer ni ihåg TV4:s dokumentärserie Drömmen om Italien?
Det handlade om fem svenska par som befann sig i Italien. Alla gick de i en speciell skola och tävlade om att vinna ett bed and breakfast som de skulle bli ägare till och i samband med det flytta till Italien permanent. TV4 hade sannerligen lyckats blandat ihop olika personligheter redo för konflikter. Varje vecka röstades ett par ut. Vinnarna blev till slut det unga paret Diana Löfgren och Theo Findaly Brehmer.
Jag minns att jag följde detta program och i ärlighetens namn så gjorde jag väl det kanske inte för att se hur bra deltagarna hade klarat veckans Italienska läxa eller hur redo de var att släppa allting där hemma för ett liv i Italien. Det intressantaste var ju helt klart att se hur de lyckades komma i konflikter med varandra i varenda avsnitt. Sen blev någon lite extra sjuk någon gång och det var ju också lite intressant att följa. Programledare för detta program var fotomodellen Filippa Lagerbäck.

2012-02-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

hade högre förväntningar på det programmet än vad det gav. men det var lite småkul att följa

2012-02-21 @ 21:39:29
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Eva

Den serien har jag inte sett. :)

Har blivit väldigt dålig på att kolla på tv, är så upptagen med allt möjligt hela tiden. Men har nu börjat se en del program på mobilen, så att jag ska hänga med lite iaf. ;-)

2012-02-22 @ 04:51:56
URL: http://cizzibellan.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0