TVminnen


Drömmarnas tid

En amerikansk dramaserie jag verkligen saknar är Drömmarnas tid, originaltitel; American Dreams.
Det handlar om livet i Philadelphia på 1960-talet. Främst handlar det om familjen Pyror. Där arbetar pappa Pyror flitigt på dagarna medans mamma Pyror är hemmafru. Det handlar också väldigt mycket om ett då populärt TV-program; American Bandstand som ena dottern Pyror flitigt besöker tillsammans med sin bästa vän. I det TV-programmet dansades det och det blev alltid besökt ut av dåtida stora artister som till exempel; Tina Turner. Vi får även följa händelserna runt Vietnamkriget, kampen för självständiga kvinnor och att få bort rasism. Det är verkligen äkta 60-tal i den här serien trots att den är inspelad i början ut av 2000-talet.
Drömmarnas tid var något jag följde när det gick på TV. Jag älskade det där med att man kunde följa vardagen i en annan tid som inte är nutid. Annars tycker jag att det är dåligt med såna serier där man får följa människor genom vardagen i en annan tid än som sagt var nutid. Att det kommer gammeldagsa filmer är väl egentligen inget ovanligt men TV-serier med samma anda finns det mycket få ut av. Varför är det så?!
I rollerna ser vi bland andra; Brittany Snow, Vanessa Lengies, Tom Verica och Gail O´Grady.
2012-02-29 @ 12:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0